Skip to main content

Vlechtworkshop

Wil je leren hoe je de mooiste vlechten maakt? In mijn vlechtworkshops leg ik het stap voor stap uit. Ik geef twee soorten workshops. De workshop Basis is voor beginners. Heb je al wat vlechtervaring? Geef je dan op voor Gevorderd.

Basis

In 1,5 uur leer je de invlecht, opvlecht en visgraat. Je neemt zelf een model mee met haar tot minimaal op de schouders. De groepen bestaan uit maximaal 3 cursisten met ieder 1 model. Tijdens de workshop neem ik je mee in een hele leuke creatieve wereld en leg stap voor stap uit wat je moet doen. En daarna is het oefenen geblazen.

Gevorderd

Heb je al enige vlechtervaring? Dan is de vlechtworkshop Gevorderd iets voor jou. In 1,5 uur leer je de waterval, vierstrengenvlecht en creatieve vlechttechnieken. Je neemt zelf een model mee met haar tot minimaal op de schouders. De groepen bestaan uit maximaal 3 cursisten met ieder 1 model. Tijdens de workshop neem ik je mee in een hele leuke creatieve wereld en leg stap voor stap uit wat je moet doen. En daarna is het oefenen geblazen.

De tarieven voor de vlechtworkshops vind je hier.

Workshops-stijlvol haar en meer