Skip to main content

Visagie

Naast het creëren van mooie kapsels, was het altijd mijn droom om ook als visagiste te kunnen werken om zo mijn klanten een complete look te geven. Inmiddels maak ik al ruim 14 jaar lang mijn klanten mooi door hun pluspunten te benadrukken met make-up.

Pluspunten benadrukken

Met de juiste make-up zie je er niet alleen mooier uit, je voelt je ook mooier. Door mijn jarenlange ervaring en vele cursussen weet ik precies welke make-up jou er op je mooist uit laat zien.

Visagie-(Diensten)-stijlvolhaarenmeer

Feestelijke gelegenheid

Wil jij een mooie passende make-up omdat je een feestje, gala, bruiloft, fotoshoot of andere gelegenheid hebt? Ik verzorg het graag voor je. Ik kan je voorzien van prachtige professionele make-up, die de hele dag of avond goed blijft zitten.

Persoonlijk make-upadvies

Wil je advies over jouw persoonlijke make-up? Ook dat is mogelijk. Ik laat je zien hoe je je pluspunten kan benadrukken, leg uit welke kleuren jou het beste staan en geef tips over hoe je de producten kan aanbrengen. In een uur tijd neem ik je mee in de wereld van make-up. Je ontdekt de laatste trends en ik laat je zien hoe je er op je mooist uit kan zien. In simpele stappen, zodat je het ook gemakkelijk thuis zelf kan doen en een goede make-uproutine ontwikkelt.

Neem je eigen make-up mee zodat we samen kunnen kijken waar we eventueel dingen kunnen aanpassen, veranderen of toevoegen.

Golden Rose

Om een hoge kwaliteit te garanderen, werk ik uitsluitend met professionele producten en materialen van mooie merken. Ik werk met het cosmeticamerk Golden Rose dat een uitgebreid assortiment heeft met voor ieder wat wils.

De tarieven voor visagie vind je hier.