Skip to main content

Bruidsstyling

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk.

Op deze bijzondere dag wil ik je helpen met stralen door de mooiste versie van jezelf naar voren te halen. Samen bespreken we welk kapsel en make-up het beste bij jou past en hoe we dit op jouw bruiloft kunnen laten opvallen. Een bijzonder bruidskapsel en het benadrukken van jouw kenmerken met make-up, waardoor jij je nóg mooier voelt, is iets dat ik heel graag doe.

Goede planning

Ongeveer 6 weken voor jouw bruiloft plannen we een proefsessie in mijn salon waarin ik alle wensen met jou bespreek tot we gedetailleerd in kaart hebben gebracht wat we gaan doen. Om ruim de tijd en alle aandacht aan jou te kunnen geven, plan ik ongeveer 2,5 – 3 uur in voor deze proefsessie. Na afloop bepalen we de planning voor jouw trouwdag.

Uiteraard kan ik familie, vrienden en/of gasten van de bruiloft compleet verzorgen van kapsels en make-up. Een goede planning is het halve werk!

Stijlvol haar en meer Bruidsarrangementen

Toonaangevende Baron Academy

Ondanks mijn jarenlange ervaring als haarstyliste en visagiste met een eigen salon, blijf ik mij specialiseren. In 2018 heb ik mijn verbreding in bruidsstyling afgerond aan de Baron Academy, één van de meest toonaangevende academies op het gebied van bruidsstyling in Nederland. In 2023 volgde ik een cursus met de nieuwste trends en technieken om up to date te blijven.

Professionele producten en materialen

Ik werk uitsluitend met professionele producten en materialen om een topkwaliteit te waarborgen. Ik gebruik haarverzorgings- en stylingproducten van Keune en werk met de make-up van het merk Golden Rose.

De trouwdag

Op jouw trouwdag kom ik op de gewenste tijd en locatie jouw kapsel en make-up verzorgen. Door rekening te houden met diverse weertypes en technieken op elkaar af te stemmen is mijn werk en jouw make-up en kapsel de hele dag houdbaar.

Je bent bij mij in goede handen en ik wil enorm graag bijdragen aan jouw mooiste dag!

Ik bied verschillende bruidsarrangementen aan. Je vindt de tarieven voor bruidsstyling hier.

Op bruidsfoto’s is auteursrecht van toepassing.