Kapsalon

Stijlvol haar & meer is een kapsalon waar alles op haargebied mogelijk is. Met mijn jarenlange ervaring, talloze opleidingen en mijn kennis van de laatste trends, doe ik in mijn salon wat ik het liefste doe: klanten inspireren en een goed gevoel geven, maar bovenal nóg mooier maken.

Passie voor haar

Als op de basisschool werd gevraagd wat ik later wilde worden, was mijn antwoord steevast: ‘kapster’. Alles wat met haar te maken heeft, vind ik fantastisch. Of je alleen de ‘puntjes wil laten knippen’ of juist een metamorfose wil; ik doe het allemaal even graag. Er zijn in mijn salon talloze mogelijkheden zoals knippen, föhnen, kleuren, vlechten, opsteken, trimmen en scheren van de baard en haarverlenging.

Dames, heren, kinderen; iedereen is welkom in mijn salon.

Kapsalon-stijlvolhaarenmeer

Ervaren stylist

Ik werk ruim 17 jaar als haarstylist en ruim 10 jaar als visagiste en laat me regelmatig bijscholen. Met mijn jarenlange ervaring ben ik van alle markten thuis én op de hoogte van de nieuwste knip- en stylingstechnieken en de laatste trends. Ik adviseer graag welk kapsel jou het beste zal staan.

Complete look

Ik heb mij ook gespecialiseerd in visagie en manicure en kan naast je kapsel ook je gehele look compleet maken. Wil je eens helemaal iets anders? Je kan bij Stijlvol haar & meer ook een metamorfose ondergaan en helemaal ‘als nieuw’ de deur uitgaan. Na een uitgebreid professioneel advies gaan we aan de slag voor een nieuwe look.

stijlvol haar en meer finnleys logo
Finnley’s

Om een hoge kwaliteit te garanderen, werk ik uitsluitend met professionele producten en materialen van mooie merken. De haarverzorgings- en stylingproducten die ik in mijn salon gebruik zijn van het Nederlandse merk Finnley’s. Ook de betaalbare producten die ik adviseer om thuis het kapsel optimaal te onderhouden en te verzorgen zijn van Finnley’s.
Is jouw haar droog, beschadigd of pluizig en kan het extra verzorging gebruiken? Bij Stijlvol haar & meer kun je ook terecht voor een voedende, hydraterende en intensief verzorgende salonbehandeling van Finnley’s.

BI-MAGIC en SIMPLEX

BI-MAGIC is een op keratine gebaseerde salonbehandeling die het haar tijdelijk (6-8 wasbeurten) pluisvrij maakt, de haarkwaliteit verbetert, hydrateert en het haar een enorme glans geeft.
SIMPLEX zorgt dat de vochtbalans van het haar behouden blijft, waardoor het haar niet uitdroogt tijdens de kleurbehandeling. De salonbehandeling geeft elasticiteit, kracht en weerstand aan het haar.

De tarieven voor haarstyling vind je hier.