Skip to main content

Kapsalon

Stijlvol haar & meer is een kapsalon waar alles op haargebied mogelijk is. Met mijn jarenlange ervaring, talloze opleidingen en mijn kennis van de laatste trends, doe ik in mijn salon wat ik het liefste doe: klanten inspireren en een goed gevoel geven, maar bovenal nóg mooier maken.

Passie voor haar

Als op de basisschool werd gevraagd wat ik later wilde worden, was mijn antwoord steevast: ‘kapster’. Alles wat met haar te maken heeft, vind ik fantastisch. Of je alleen de ‘puntjes wil laten knippen’ of juist een metamorfose wil; ik doe het allemaal even graag. Er zijn in mijn salon talloze mogelijkheden zoals knippen, föhnen, kleuren, vlechten, opsteken, trimmen en scheren van de baard.

Dames, heren, kinderen; iedereen is welkom in mijn salon. Belangrijk om te weten: de salon zit op de tweede verdieping en er is geen lift.

Kapsalon-stijlvolhaarenmeer

Ervaren stylist

Ik werk ruim 22 jaar als haarstylist en ruim 14 jaar als visagiste en laat me regelmatig bijscholen. Met mijn jarenlange ervaring ben ik van alle markten thuis én op de hoogte van de nieuwste knip- en stylingstechnieken en de laatste trends. Ik adviseer graag welk kapsel jou het beste zal staan.

Complete look

Ik heb mij ook gespecialiseerd in visagie en kan naast je kapsel ook je gehele look compleet maken. Wil je eens helemaal iets anders? Je kan bij Stijlvol haar & meer ook een metamorfose ondergaan en helemaal ‘als nieuw’ de deur uitgaan. Na een uitgebreid professioneel advies gaan we aan de slag voor een nieuwe look.

Curls Curls Curls…

We zien en horen steeds meer over de CG (Curly Girl) methode en de daarbij behorende CG-proof producten. Stijlvol haar & meer heeft deze behandeling toegevoegd en is nu een gecertificeerd krullenspecialist. Ik werk volledig volgens de CG methode. De CG-proof producten van de Finnley’s Twist collection die worden gebruikt zijn op natuurlijke basis, vegan, parabenen, siliconen en sulfaatvrij en voeden de krullen optimaal.

Het knippen van krullend haar is anders dan steil haar. Iedere krul heeft zijn eigen weg en dat maakt het knippen elke keer weer een nieuwe, interessante uitdaging.

Hoe ziet een behandeling in de salon eruit: we starten met het haar beoordelen, de wensen en mogelijkheden bespreken. Daarna gaan we het haar knippen. Elke krul wordt individueel opgepakt en geknipt op de natuurlijke valling. Vervolgens gaan we het haar detoxen en verzorgen met een treatment. Daarna brengen we het haar in model door middel van de juiste producten en door het haar te scrunchen en/of fingercoilen. Tot het gewenste model.

Als je komt voor deze behandeling vraag ik je een dag van te voren het haar te wassen en zonder producten erin het haar op te laten drogen. Ook graag knoopvrij zodat ik alle tijd optimaal kan gebruiken om jouw krullen perfect naar boven te halen: pluisvrij en 2x zoveel volume!

stijlvol haar en meer finnleys logo

Finnley’s

Om een hoge kwaliteit te garanderen, werk ik uitsluitend met professionele producten en materialen van mooie merken. De haarverzorgings- en stylingproducten die ik in mijn salon gebruik zijn van het Nederlandse merk Finnley’s. Ook de betaalbare producten die ik adviseer om thuis het kapsel optimaal te onderhouden en te verzorgen zijn van Finnley’s.
Is jouw haar droog, beschadigd of pluizig en kan het extra verzorging gebruiken? Bij Stijlvol haar & meer kun je ook terecht voor een voedende, hydraterende en intensief verzorgende salonbehandeling van Finnley’s.

FILLTASTIC

Filltastic is een hairfiller die fantastisch volume, body en immense glans geeft! Een 4-stappensysteem waarbij de kracht van het haar wordt hersteld, de elasticiteit wordt verbeterd, hydrateert en volume krijgt door de hyalaronzuur, met als resultaat volumineus haar met een zacht gevoel en extreme body, stevigheid en glans. Filltastic werkt herstellend, voedend, hydraterend, ontwarrend en anti-aging. Het voorkomt gespleten haarpunten en afbreken van het haar.

Dit stappenplan kan gebruikt worden als behandeling in salon, maar is ook beschikbaar voor thuisgebruik. Nieuwsgierig geworden? Ik help je graag!

Finnley's Filltastic

BI-MAGIC en SIMPLEX

BI-MAGIC is een op keratine gebaseerde salonbehandeling die het haar tijdelijk (6-8 wasbeurten) pluisvrij maakt, de haarkwaliteit verbetert, hydrateert en het haar een enorme glans geeft.
SIMPLEX zorgt dat de vochtbalans van het haar behouden blijft, waardoor het haar niet uitdroogt tijdens de kleurbehandeling. De salonbehandeling geeft elasticiteit, kracht en weerstand aan het haar.

De tarieven voor haarstyling vind je hier.