Stijlvolhaar en meer header

Kapsalon

Stijlvol haar & meer is een kapsalon waar alles op haargebied mogelijk is. Met mijn jarenlange ervaring, talloze opleidingen en mijn kennis van de laatste trends, doe ik in mijn salon wat ik het liefste doe: klanten inspireren en een goed gevoel geven, maar bovenal nóg mooier maken.

Passie voor haar

Als op de basisschool werd gevraagd wat ik later wilde worden, was mijn antwoord steevast: ‘kapster’. Alles wat met haar te maken heeft, vind ik fantastisch. Of je alleen de ‘puntjes wil laten knippen’ of juist een metamorfose wil; ik doe het allemaal even graag. Er zijn in mijn salon talloze mogelijkheden zoals knippen, föhnen, kleuren, vlechten, opsteken, trimmen en scheren van de baard en haarverlenging.

Dames, heren, kinderen; iedereen is welkom in mijn salon.

Ervaren stylist

Ik werk ruim 17 jaar als haarstylist en ruim 10 jaar als visagiste en laat me regelmatig bijscholen. Met mijn jarenlange ervaring ben ik van alle markten thuis én op de hoogte van de nieuwste knip- en stylingstechnieken en de laatste trends. Ik adviseer graag welk kapsel jou het beste zal staan.

Complete look

Ik heb mij ook gespecialiseerd in visagie en manicure en kan naast je kapsel ook je gehele look compleet maken. Wil je eens helemaal iets anders? Je kan bij Stijlvol haar & meer ook een metamorfose ondergaan en helemaal ‘als nieuw’ de deur uitgaan. Na een uitgebreid professioneel advies gaan we aan de slag voor een nieuwe look.

Stijlvol-haar-en-meer-kapsalon-1

Osmo en Keune

Om een hoge kwaliteit te garanderen, werk ik uitsluitend met professionele producten en materialen van mooie merken. Ik gebruik in mijn salon de haarverzorging van Osmo en de stylingproducten van Keune.

De tarieven voor haarstyling vind je hier.