Skip to main content

Welkom bij Stijlvol haar & meer

Mijn naam is Samantha Fransen en in mijn salon aan huis Stijlvol haar & meer vind je alles onder één dak: kapsalon, visagie, wenkbrauwstyling en bruidsstyling.

Passie

Als jong meisje droomde ik er al van om als haarstylist en visagiste anderen nóg mooier te maken. Ik begon als haarstylist en ontdekte al snel ik dat ik het ook erg leuk vind om een hele look te creëren. Daarom besloot ik om ook de opleiding tot visagiste en nagelstylist te volgen. Ik werkte jarenlang in diverse salons en heb inmiddels ruim 22 jaar ervaring als haarstylist en ruim 14 jaar ervaring als visagiste.

Stijlvolhaarenmeer-welkom

Allround salon

In 2017 kwam mijn droom uit en startte ik Stijlvol haar & meer, mijn eigen salon aan huis. Stijlvol haar & meer is een allround salon waar je terecht kan voor stijlvolle kapsels, mooie make-up, wenkbrauwen en bruidskapsels en -make-up. Het is mijn passie om jouw pluspunten in de spotlights te zetten en je je mooier te laten voelen.

Up-to-date

Ik geloof dat je nooit bent uitgeleerd en wil me blijven ontwikkelen. Ik laat me regelmatig bijscholen om op de hoogte te blijven van de nieuwste knip- en stylingstechnieken en de laatste trends.

Professioneel en persoonlijk

Wil je een nieuw kapsel, mooie wenkbrauwen of make-up of ga je misschien wel trouwen? Ik kan het voor jou verzorgen. In mijn salon ben je aan het juiste adres voor professioneel en persoonlijk advies.

Voordelen:

  • Beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Persoonlijk advies
  • Goede service
  • Altijd een vaste ervaren stylist
  • Op de hoogte van de laatste trends
  • Gediplomeerd en jarenlange ervaring

Mijn merken

In de salon gebruik ik professionele producten en materialen. Op het gebied van haarverzorging werk ik met het Nederlandse merk Finnley’s. De kwalitatieve en betaalbare producten van het merk passen perfect bij het concept van Stijlvol haar & meer. Om het kapsel thuis optimaal te verzorgen en te stylen, zijn de betaalbare Finnley’s producten ook in de salon te koop. Voor de make-up werk ik met het make-upmerk Golden Rose.

Ik verwelkom je graag in mijn salon aan huis!

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag meer weten over alle mogelijkheden? Neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Contact