Skip to main content

Sinterklaas kleurplaatactie

 

Update: Sinterklaas heeft samen met zijn Pieten de winnaar van de kleurplaatactie gekozen! Teun Zwart, jouw tekening is gekozen! Bij je volgende bezoek word jij gratis geknipt en ligt er een leuk cadeautje van de Sint voor je klaar. Iedereen bedankt voor het meedoen en de prachtige tekeningen. Sint en zijn Pieten zien jullie graag volgend jaar weer!

 

De Sint is weer in het land en daarom doen we een leuke Sinterklaas kleurplaatactie! Want hoe leuk is het als we de Sint en zijn pieten kunnen verblijden met een mooie kleurplaat?!

De kleurplaten zijn in de salon op te halen of hieronder te downloaden en uit te printen. Lever jouw kleurplaat in tot 4 december in de kapsalon. Op 5 december kiest Sint de winnaar uit alle mooie kleurplaten. De winnaar wordt aangekondigd via Facebook en komt hier op de site te staan. Ook wordt er persoonlijk contact opgenomen met de winnaar.

Heb jij gewonnen? Dan krijg je een gratis knipbeurt en een leuk pakketje mee naar huis! Maak jij ook een mooie kleurplaat voor de Sint? Ik zie hem graag tegemoet in de salon!

Liefs, Samantha
Stijlvol haar en meer