Skip to main content

Manicure

Verzorgde handen zijn een visitekaartje. Door invloeden van buitenaf kunnen je handen droog worden en je nagels in een minder goede conditie verkeren. De ideale verzorging voor je handen en natuurlijke nagels is een manicure behandeling. Hierna zijn je handen en nagels weer in perfecte conditie.

Nailpolish

Ook voor gelakte nagels ben je bij Stijlvol haar & meer aan het juiste adres. Ik verzorg Nailpolish en Gelpolish behandelingen.

Tijdens de Nailpolish (oftewel nagellak) behandeling worden de handen eerst verzorgd in een bruisbadje en vervolgens gescrubd. Daarna worden de nagels gevijld en gepolijst. Ik verzorg de nagelriemen en tot slot worden de nagels in een kleur naar keuze gelakt met de nagellak van Magnetic. De Nailpolish behandeling kan voor de handen en/of de voeten.

Manicure-(diensten)-stijlvolhaarenmeer

Gelpolish

Naast gewone nagellak, kan je ook voor Gelpolish kiezen, dat is een nagellak met de eigenschappen van een gel. Het blijft een stuk langer zitten dan gewone nagellak en is minder stevig dan kunstnagels van gel of acryl. Het is de perfecte nagelverzorgingsbehandeling om de natuurlijke nagel te verstevigen, zonder het gebruik van kunstnagels. Met Gelpolish kun je direct genieten van verzorgde handen en nagels in de door jou gewenste kleur en design.

Lang genieten van gelakte nagels

Gelpolish blijft op handen gemiddeld 2,5 tot 4 weken mooi en op voeten tot zelfs 6 weken. Vervolgens kun je de Gelpolish weer nabehandelen of laten verwijderen. Om je eigen nagels niet te beschadigen is het raadzaam om Gelpolish professioneel te laten verwijderen.

manicure stijlvolhaarenmeer

Magnetic

Om een hoge kwaliteit te garanderen, werk ik uitsluitend met professionele producten en materialen van mooie merken. Voor het verzorgen van de nagels en manicure gebruik ik het professionele nagelverzorgingsmerk Magnetic.

De tarieven voor manicure en Nailpolish of Gelpolish vind je hier.